Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

''Εξαφάνιση'' της Ελλάδας από το Facebook





Συντονισμένη προσπάθεια "εξαφάνισης" της Ελλάδας ή τυχαίο ανθρώπινο λάθος; Όσο και καλοπροαίρετος να είναι κάποιος δεν μπορεί να παρά να μην πάει ο νους του στο... πονηρό, όταν δεν υπάρχει ούτε για δείγμα η επιλογής της "Ελλάδας". 

Εάν κάποιος θελήσει να ενεργοποιήσει την υπηρεσία "facebook mobile", θα δει πως αναγράφεται η επιλογή "Διαμέρισμα της Ελλάδας"! Στη συνέχεια, πηγαίνοντας στις επιλογές του παρόχου κινητής τηλεφωνίας, πρώτη επιλογή εμφανίζεται το "Οne Macedonia" και στη συνέχεια το "Τ-Mobile Macedonia".

Η διαχείριση του Facebook, δεν δείχνει, πάντως, να συγκεινείται, σε περίπτωση, που κάποιος στείλει email διαμαρτυρίας, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία βοήθεια.
Άρα όλα αυτά, μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
liako.gr

Σχόλιο του Μαυριδούλ: Είναι τυχαίο που κατά καιρούς google maps/google earth και συναφή παρουσιάζουν τη Μακεδονία μας προσαρτημένη στα Σκόπια; Τη Θράκη τουρκική ή ανεξάρτητη; Το Καστελόριζο τουρκικό έδαφος; Μας χτυπάνε από όπου βρούν, δηλαδή από παντού, με αιχμή του δόρατος την οικονομική ύφεση της χώρας. Χρωστάς που χρωστάς κατά συνέπεια δεν δικαιούσαι να ομιλείς αλλά ηλίου φαεινότερον είναι πως μας την ''πεφτουν'' σε όλα τα μέτωπα προωθώντας τα σχέδια της νέας τάξης των πραγμάτων.

Το facebook είναι ιδιαίτερα εθιστικό και φυσικά ένα τεράστιο όπλο. Ένα τεράστιο ηλεκτρονικό φακέλωμα που δίνει τη συναίνεσή του ο χρήστης αφού μόνος του ''ανεβάζει'' φωτογραφίες, σκέψεις ή ότι άλλο του κάνει κέφι. Προσωπικά εδώ και ένα και βάλε χρόνο δεν έχω φατσοβιβλίο και ούτε που μου καίγεται καρφί. Το facebook προωθεί ποικιλοτρόπως και πολλές φορές με δυσδιάκριτο τρόπο τις προσταγές της νέας τάξης. Δημιουργεί εντυπώσεις και δρά καταλυτικά όπου χρειάζεται. Πιθανόν έχετε διαβάσει σε άλλα ιστολόγια το ρόλο που έπαιξε το facebook στις ''αυθόρμητες'' και ποτέ καθοδηγούμενες εξεγέρσεις που λαμβάνουν χώρα στον αραβικό κόσμο. Ελπίζουμε αυτό το πανίσχυρο όπλο της νέας τάξης των πραγμάτων, ονόματι facebook, να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Οι καιροί είναι χαλεποί.. Καλή δύναμη Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσιεύστε την άποψή σας. Οι απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.