Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Γκιαούρη, πάρτο αλλιώς....


του Μαυριδούλ

Μήπως είμαστε ένας μικρός αριθμός  ανθρώπων που απλά είμαστε γραφικοί;  Ένα υποσύνολο της κοινωνίας που έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου;  Βλέπουμε παντού εχθρούς ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχουν; Είναι όλα σε αυτή τη χώρα και πλανήτη τόσο καλά ή όλα θα φτιάξουν ‘’κάποτε’’  κι εμείς είμαστε απλά κάποια αντιδραστικά στοιχεία; Έχουμε ανάδρομο κάποιο πλανήτη του ζωδιακού κύκλου; Περνάμε κλιμακτήριο;

Μήπως λεφτά υπήρχαν και γιατί όχι ακόμα υπάρχουν;! Και ναι τα είχαμε και έχουμε εμείς και τώρα ο υπερπατριώτης ΓΑΠ (ποιάς χώρας όμως;), με πόνο στη καρδία και για να σώσει τη χώρα πρέπει να μας πάρει το κατιτίς πίσω.  Ναί φίλε/η μου έχεις.. ακόμα.. λεφτά να πας για καφέ! Έχεις να πάς για ψώνια στα  LIDL και φυσικά να στηρίξεις έτσι την πονεμένη γερμανική μηχανή-βιομηχανία.

Τα φάγαμε μαζί; Οι λίγοι (λέμε τώρα) που έμειναν ακάλεστοι ή άργησαν στο τραπέζι είναι λογικότατο κατα τη γνώμη μου να μην φάνε. Το ό,τι το μνημόνιο είναι ευτυχία και ευκαιρία για το τόπο δε σηκώνει καν συζήτηση. Επίσης όποιος νομίζει ό,τι το μνημόσυνο... μνημόνιο θέλω να πω δεν ήταν μονόδρομος αξίζει παραδειγματική τιμωρία σε κάποια μεγάλη πλατεία, προτείνω το λιθοβολισμό, προκειμένου να συμμετάσχουν με περίσσεια χαρά και οι Νέοι-Έλληνες πρώην λαθρομετανάστες και να συσφιχθούν έτσι ακόμη περισσότερο οι αδελφικές μας σχέσεις.


Μήπως ο ΓΑΠ, βλέπε Τζέφρι Μινέικο, είναι ‘’παρεξηγημένος’’ και όντως πασχίζει και οργώνει την υφήλιο για το καλό της πατρίδας μας; Και όχι για την ισοπέδωση των πάντων σε αυτή τη χώρα, το ξεπούλημα, το χάρισμα γης και ύδωρ σε τοκογλύφους, διεθνή τσιράκια, όργανα της νέας τάξης των πραγμάτων με αντάλλαγμα όπως κάποιοι ανίδεοι λένε τη θέση του Γ.Γ. του ΟΗΕ. Μη μιλήσει κανείς πια για τον αξιότιμο κύριο Πρωθυπουργό

Μήπως να σταματήσετε να διαβάζετε μπλόγκ; Σας κάνουν πλύση εγκεφάλου αν μη τι άλλο! Δείτε τηλεόραση.. Τόσα λεφτά πληρώνονται τα παπαγαλάκια να σας ‘’ενημερώνουν’’. Δείτε μεσημεριανά. Δείτε ριάλιτι. Δείτε την απόλυτη ξεφτίλα, το απόλυτο μηδενισμό, ασπάσου ότι βλέπεις και μύησε τα παιδιά σου.

Είναι οι ορδές των λαθροόρκ όντως ορδές λαθροόρκ ή είναι όλοι τους εξαθλιωμένοι, κυνηγημένοι από τους πολιτικούς στη χώρα προέλευσής τους, θεούς, δαίμονες κι ανέμους; Την επόμενη φορά λοιπόν που θα είσαι σταματημένος στο φανάρι, αν έχεις πια αυτοκίνητο και φυσικά βενζίνη του 1.65 ευρώ το λίτρο, δώσε στον εξαθλιωμένο συνάνθρωπο σου (που πλέον είναι Έλληνας ιθαγενής) την ευχαριστία σου που επέλεξε τη χώρα μας για νέα του ‘’πατρίδα’’ και φυσικά τσιγάρο, τροφή και προς θεού όχι ψιλά αλλά χαρτονόμισμα. Όσοι λένε ότι απλά κάποια κέντρα εκμεταλλέυονται τον ανθρώπινο πόνο και εξαθλίωση των μεταναστών προκειμένου να παραλήσουν το κοινωνικό ιστό της Ελλάδα από την εισαγωγή αρρένων μικρής ηλικίας, με αυξανόμενους ρυθμούς, είναι απλά γραφικοί. ΌΧΙ φίλε/η μου. Βρήκαν 3000$ και επέλλεξαν την Ελλάδα. Ας μην αναρωτηθούμε πως βρήκαν χρήματα, αφού με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να ζήσουν με άνεση πολλά χρόνια στη χώρα τους.

Δε σηκώνει κουβέντα ότι οι αστυνομικοί υπηρετούν και προστατεύουν τον πολίτη. Δεν ξεφουσκώνουν λάστιχα τρακέρ, δεν πλακώνουν στο ξύλο συνταξιούχους και γενικά μεγάλους ανθρώπους και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν στρατό καταστολής μιας ενδεχόμενης χούντας με σήμα τον πράσινο ήλιο και προστασία των κατοχικών και ταυτόχρονα χουντικών αλλά πάντα δημοκρατικών δυνάμεων.

Κάποιοι προσπαθούν πάντα και ποικιλοτρόπως να βλάψουν την πατρίδα δημιουργώντας εντυπώσεις. Θα τους ακούσετε να λένε για μίζες, ψέματα, Βατοπαίδια και συνομωσιολογίες. Λένε ότι άκουσον άκουσον δεν πήρε τη σημαία στα Ίμια ο αέρας. Ότι ο Σημίτης μας έβαλε, με κάποια προμήθεια, στην Ευρωζώνη παρέα με τη Γκόλντμαν Σάξ. Ότι η κυβερνησάρα του ΠΑΣΟΚ είναι κακή, δοτή και εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. Ότι τη χώρα κυβερνάνε εδώ και χρόνια δοσίλογοι.

2 σχόλια:

  1. Re megale to Ar8ro sou m 8umizei aman teleshoping,ti mhpws kai mhpws???
    ti hmaste edw mia pareoula?emas rwtas na sou apanthsoume?ama arxisoume kai emeis tis erwthseis edw 3ereis ti exei na ginei?
    fantasou...."mhpws exete enan orxi? mhpws h korh sas pernetai sta trena? mhpws oi turopites tou kulikiou sas einai strogules kai oxi tetragwnes? mhpws marika na sbhsw th fasolada me krasi h me ouzo?
    APANTHSEIS 8ELOYME EDW KAI OXI KAINOYRIA ERWTHMATIKA....DN ANTEXW ALLA ERWTHMATIKA!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσιεύστε την άποψή σας. Οι απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.