Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


Για ΜΙΑ ακόμη φορά στην ιστορία του έθνους μας, η Ελλάδα και το τι συμβαίνει ή θα συμβεί σε αυτήν έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Θα καταλάβετε συνεχίζοντας γιατί το γράφουμε αυτό.


Σε μία χώρα χωρίς παραγωγή, όπου όλα εισάγονται, με δάνεια που μας έδιναν για 30 ολόκληρα χρόνια, από τότε που φέρανε τον Ανδρέα Παπανδρέου, μας έστρωσαν βελούδινο χαλί και άρχισε η διαδικασία υπερδανεισμού. Ζήσαμε για όλα αυτά τα χρόνια σε ένα περιβάλλον ψεύτικο, στημένο, για να ξεχάσουμε πως είναι το να αγωνίζεσαι για κάτι. Τώρα με τον υιό Παπανδρέου, μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια μας και μία ολόκληρη γενιά, διαπίστωσε ότι ξαφνικά αυτοί που μας δάνειζαν είχαν το σκοπό τους.

Και το σκοπό αυτό, άρχισαν να τον υλοποιούν το 1974, όταν ο Κίσσινγκερ είπε ότι οι Έλληνες είναι ο εχθρός στα σχέδια της νέας τάξης. Κατά δήλωσή του:
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Μας έδωσαν λοιπόν "πλέρια δημοκρατία" και δήθεν λαϊκές ελευθερίες και βεβαίως δάνεια. Πολλά δάνεια και πολλά "δωράκια" σε αυτούς που τα έπαιρναν, για να συνεχίσουν να τα παίρνουν. Τώρα μας έδωσαν τον τρόμο της μη δυνατότητας αποπληρωμής. Μας έκαναν να αισθανθούμε σαν παιδιά που τους παίρνουν  τα παιχνίδια τους. Όλα όσα ζούμε και τα χειρότερα που θα έρθουν, δυστυχώς, είναι ένα πείραμα που κάποια στιγμή θα εφαρμοστεί σε παγκόσμια κλίμακα. Απώτερος σκοπός τους μα τι άλλο η παγκόσμια διακυβέρνηση-δικτατορία, υπό τον επερχόμενο ‘’Σωτήρα’’, το Θηρίο.

Ο φόβος φυλάει τα έρμα. Οπότε αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει αν σε φοβίζουν, πάντα με την βοήθεια των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης, ό,τι δε θα έχεις χρήματα ή ότι δε θα πάρεις σύνταξη δεν πα να δούλευες μιά ζωή κτλ κτλ.

Αν καμφθεί ο Έλληνας game over. Η παγκόσμια δικτατορία θα είναι παιχνιδάκι. Χάρη στη ‘’κυβέρνηση’’ ΓΑΠ είσαι ήδη οικονομικός δούλος του. Η χειρότερη μορφή δουλείας. Θα τους αφήσεις να ξεπουλήσουν την πατρίδα σου ή ό,τι έχει απομείνει από αυτήν και να σε αφήσουν πραγματικά στον άσσο;

Ζούμε σε έναν πλανήτη φυλακή. Μας δηλητηριάζουν. Το νερό, τα εμβόλια, η τροφή, ο αέρας, όλα είναι όπως προστάζουν οι παγκοσμιοποιητές και τα τσιράκια τους. Μας σκοτώνουν. Μας υποδουλώνουν. Μας Λοβοτομούν. ΞΥΠΝΑ! Η νέα τάξη των πραγμάτων διαπράτει το πιο χυδαίο, μισητό κι αρρωστημένο έγκλημα.

Η μόνη απάντηση είναι η ΑΦΥΠΝΙΣΗ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. Μόνο με αφύπνιση και ευθυκρισία μπορούμε να σταθούμε εμπόδιο στα σχέδιά τους. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ.

Χαιρετίζουμε, την προσπάθεια του galaxiako.blogspot.com να οργανώσει τη συγγραφή κειμένων, θέλουμε να πιστεύουμε από αρκετά μπλόγκ, υπό τον ίδιο τίτλο όπου κάθε μπλόγκ παραθέτει τις δικές του απόψεις. Η άποψη μας είναι ότι προτού κάποιος προτείνει λύσεις πρέπει να καταλάβει το πρόβλημα. Όταν καταλάβουμε το (παγκόσμιο) πρόβλημα είναι χρέος ιερό να αφυπνίσουμε ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ. Γι’αυτό το λόγο το συγκεκριμένο άρθρο δεν αναλώθηκε στο πως θα αλλάξει κάτι. Γιατί για να αλλάξει κάτι πρέπει να υπάρξει διαφώτιση και ενδυνάμωση του πνεύματος.

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ο ελληνικός πολιτισμός και η εθνική κληρονομιά.
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ η εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα.
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ η φιλοπατρεία.
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ η αξιοπρέπεια των Ελλήνων.



Μερικές ιδέες πήραμε από εδώ.


2 σχόλια:

  1. Προς όλους τους Έλληνες που ετοιμάζονται να ξεσηκωθούν. Πριν κατεβείτε στους δρόμους
    και ξεκινήσετε την επανάσταση, μην ξεχάσετε να σβήσετε την τηλεόραση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΚΙΟΥΡΗ,ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.DIOLKOS.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσιεύστε την άποψή σας. Οι απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.