Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ο ΓΑΠ μας πάει πόλεμο..


Τα πράγματα έχουν ως εξής..





Σε ξεκάθαρες απειλές προς τη Δύση προέβη ο Μουαμάρ Καντάφι, σημειώνοντας σε επιστολή του προς τη Γαλλία, τη Βρετανία και τον ΟΗΕ, ότι αν η διεθνής κοινότητα παρέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις της Λιβύης θα το μετανιώσει. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της λιβυκής κυβέρνησης, ο Καντάφι αναφέρει στην επιστολή του ότι τυχόν στρατιωτική επέμβαση θα ήταν άδικη και θα αποτελούσε μια καθαρή επίθεση. Σε χωριστή επιστολή του προς τις ΗΠΑ τονίζει, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο, ότι «ο ίδιος και ο λαός του είναι έτοιμοι να πεθάνουν για να υπερασπιστούν τη χώρα τους».



Ο γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η στρατιωτική δράση κατά της Λιβύης μετά το πέρας της έκτακτης διεθνούς  συνόδου  στο Παρίσι. Συμμαχικά πολεμικά αεροσκάφη ήδη παρεμποδίζουν τις επιθέσεις των δυνάμεων του Καντάφι στη Βεγγάζη, τόνισε. Ο Καντάφι αγνόησε το διεθνές τελεσίγραφο για τον τερματισμό της βίας και είναι καθήκον μας  να στηρίξουμε τον αραβικό λαό, επεσήμανε ο Σαρκοζί. Πρέπει να δράσουμε σε συνεργασία με τα αραβικά κράτη για να τερματίσουμε την “δολοφονική παράνοια” στη Λιβύη, πρόσθεσε, ενώ σημείωσε  ότι η πόρτα της διπλωματίας μπορεί να ανοίξει και πάλι αν ο Καντάφι τερματίσει τη βία.

Οι Λίβυοι πρέπει να προστατευτούν, οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να αναλάβουν δράση, δήλωσε από τη Βραζιλία ο Μπαράκ Ομπάμα.Η διεθνής κοινότητα είναι ενωμένη, ωστόσο η Γερμανία δεν θα λάβει μέρος σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, δήλωσε από την πλευρά της η Αγκελα Μέρκελ και συμφώνησε στο ότι η βία πρέπει να τερματιστεί. Η Ιταλία προς το παρόν παρέχει μόνο τις αεροπορικές της βάσεις, αλλά ενδέχεται να συμμετάσχει και στις αεροπορικές επιδρομές αν χρειαστεί, δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως μετέδωσε σήμερα το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.




Ο εκκεντρικός ηγέτης του ρωσικού κόμματος LDPR, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ζήτησε από τον μουσουλμανικό κόσμο, να ενώσει τις δυνάμεις του και να υποστηρίξει τον Μουαμάρ Καντάφι. "Το LDPR απευθύνεται σε όλους τους λαούς των μουσουλμανικών χωρών και τους προτρέπει να ενωθούν και να δείξουν αλληλεγγύη προς τον Μουαμάρ Καντάφι. Η ηγεσία των χωρών αυτών θα πρέπει να δημιουργήσει μια από κοινού στάση, ενάντια στις  στρατιωτικές προσπάθειες του ΝΑΤΟ στη Λιβύη", δήλωσε ο Ζιρινόφσκι. "Μην αφήσετε, τη Λιβύη, πρόσωπο με πρόσωπο με τον κολοσσό του Βορείου Ατλαντικού. Μην αφήνετε το ΝΑΤΟ να συντρίψει τη δημοκρατία στη Λιβύη, ιδίως όσον αφορά το γεγονός, ότι η χώρα αυτή δεν απειλεί κανέναν. Μην ασκείτε κοντόφθαλμη πολιτική", πρόσθεσε ο αρχηγός του LDPR. Η ενότητα στη Λιβύη θα πρέπει να ασκηθεί για να σταματήσει η επίθεση, όπως σε οποιαδήποτε άλλη μουσουλμανική χώρα, η οποία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση, σημείωσε ο Ζιρινόφσκι. "Η Δύση είναι επιθετική. Δεν έχει πάρει το μάθημά της από την αρνητική εμπειρία της στρατιωτικής επέμβασης στο Αφγανιστάν και το Ιράκ".


Κι ερχόμαστε σε εμάς.. Τι κάνει ο Τζέφρι Μινέικο; Τραγουδάει ‘’Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια’’ και χορεύει ζειμπέκικο....

Μας οδηγεί σε εμπόλεμη κατάσταση, καθιστώντας την πατρίδα μας πιστό ακόλουθο-τσιράκι και μισθοφόρο της Νέας Τάξης των Πραγμάτων. Συγκεκριμένα, το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε την συμμετοχή  στον αποκλεισμό της Λιβύης με τέσσερα F-16 και δύο φρεγάτες στα ανοιχτά του κόλπου της Σύρτης. Την πιο επικίνδυνη αποστολή θα  έχουν τα δύο SUPER PUMA που ανέλαβαν αποστολές διάσωσης στο εσωτερικό της Λιβύης εφόσον χρειαστεί. Είμαστε τα καλά παιδιά του ΝΑΤΟ και έχουμε την ευκαιρία έστω και χωρίς αντίπαλο να κάνουμε μία Ο.J.T. (on the job training). Θεωρείται απολύτως απίθανο να υπάρξει λιβυκό αεροσκάφος που θα ξεφύγει από την ομπρέλα του συστήματος Αιγίς των Αμερικάνων για να φθάσει στα ανοικτά της Μεσογείου και εκεί να το "αναλάβουν" τα ελληνικά F-16. Συμμετέχει και ένα ελληνικό Εrieye (ιπτάμενο ραντάρ).

Κατά τα άλλα σταματήσαμε τις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο λόγω μεγάλου ‘’κόστους’’. Η Ελλάδα δεν έχει να κερδίσει απολύτως τίποτα από αυτή την άνανδρη επίθεση και αποκλεισμό, μαζί με άλλες δέκα χώρες. Μπλέκουμε σε νέες περιπέτειες εκεί που έχουμε ήδη αρκετές. Για ποιό λόγο το σιωνιστικό τσιράκι ονόματι Τζέφρι Μινέικο μας σέρνει σε αυτό το δρόμο; Μη ξεχνάμε ότι η οικογένεια Παπανδρέου είναι επίσης χρόνια φίλοι με το Καντάφι. Άν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις του εχθρούς..

Τι έχουμε να κερδίσουμε Τζέφρι με αυτή την αν μη τι άλλο επιθετική στάση; Γιατί όσο κι αν ο ρόλος μας είναι αποκλεισμός και διάσωση δεν παύει να είναι επιθετική στάση, ειδικά όταν πετάγεσαι εκεί που δεν είναι δουλειά σου ή κανονικά δε θα έπρεπε να ήταν. Η προφανής απάντηση είναι τίποτα...

Για να καταλάβουμε δηλαδή.. Ξαφνικά η πτωχευμένη Ελλάδα που δεν μπορεί ούτε να φυλλάξει τα σύνορά της από της ορδές λαθρομεταναστών που κάποιοι σπρώχνουν προς τα εδώ, η χώρα με την εξωτερική πολιτική της καρπαζιάς, έγινε ακόλουθος και λίγο πολύ πολεμική μηχανή εις τ’ όνομα του ΝΑΤΟ. Ο δρόμος που ο Τζέφρι διάλεξε για εμάς χωρίς εμάς, όπως κάνει πάντα άλλωστε, είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.

Τι μπορεί να σημάνουν όλα τα παραπάνω για την πατρίδα μας, μεγάλο μέρος της οποίας βρίσκεται εντός του βαλλιστικού πεδίου όπλων της Λιβύης;

Τι μπορεί να σημάνει, εν δυνάμει, για τα εκατομμύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας;

Τι μπορεί να σημάνει όσον αφορά στις σχέσεις μας με τη Τουρκία, η οποία θα παραμείνει ουδέτερη σε αυτή την ομολογουμένως άνανδρη επίθεση;

Ίδωμεν..

Άποψή μας είναι ότι η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να προωθήσει αλλαγές στο γεωπολιτικό χάρτη της γειτονιάς μας, με τελικό σκοπό τη Μεσογειακή Ένωση και τελικά την παγκόσμια διακυβέρνηση. Ο ‘’πρωθυπουργός’’ της Ελλάδας κος. Παπανδρέου αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα πρόθυμος στις προσταγές της. Διαβάστε κι εδώ.

Η κατάσταση στην πατρίδα μας είναι στο απροχώρητο σε πολλά μέτωπα. Καλά, χρυσά όσο λέμε και γράφουμε στο ίντερνετ.. Μήπως όμως τα λέμε και γράφουμε μεταξύ μας; Γεγονός είναι ότι μεγάλη μερίδα του λαού δεν έχει πάρει μυρωδιά τι συμβαίνει. Άλλοι υποστηρίζουν σθεναρά το μνημόνιο. Άλλοι υποστηρίζουν το ΓΑΠ και το παΣΟΚ. Τα επιχειρήματα ‘’ μα ο Ανδρέας..’’ είναι απλώς εξοργιστικά.  Κάτι πρέπει να γίνει... Πρέπει όλο αυτό το συνοθύλευμα  οργής και αγανάκτησης να βγεί προς τα έξω με μαζικό τρόπο.

Ο Γκιαούρης άντλησε κι επεξεργάστηκε πληροφορίες από εδώ κι εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσιεύστε την άποψή σας. Οι απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.