Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αυτό δεν είναι σκάνδαλο;


3 σχόλια:

  1. Επειδή ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με το επάγγελμα του βουλευτή θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάγεται στην κατηγορία των κλειστών επαγγελμάτων που έχουν ανοίξει (σίγουρα υπάγεται εφόσον άνοιξαν όλα τα κλειστά επαγγέλματα απλά θέλω να ρωτήσω σε πιο άρθρο περί ανοίγματος κλειστών επαγγελμάτων αναγράφεται. Πιστεύω ότι διαθέτω όλα τα προσόντα δηλαδή πτυχίο χωρίς προυπηρεσία και πλήρη άγνοια διακυβέρνησης του τόπου. Επίσης λέω πολύ καλές σάχλες αν μου το ζητήσουν)
    Σε ποια αρμόδια αρχή πρέπει να κάνω αίτηση για να γίνω βουλευτής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρότεινα να απευθυνθείτε σε μία μασωνική στοά για περισσότερες πληροφορίες. Από την περιγραφή των προσόντων σας πάντως καταλαβαίνω πως φόντα υπάρχουν.

    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, σημαίνουν πολλά για μένα. Να επισημάνω ότι μαζί με τα παραπάνω προσόντα έχω και πλήρη απώλεια συναίσθησης της πραγματικότητας και μπορώ να σας πείσω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες μόνο επειδή θα σας πω ότι έρχονται καλύτερες μέρες (καλό ε?) Μια ερώτηση, ξέρω κάποιες στοές με βιβλιοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας, εκεί κοντά είναι οι μασωνικές στοές? Πουλάνε κι αυτές βιβλία? Έχουν τα τελευταία του Αρκά? Ποιο είναι το καλύτερο σουβλάκι στην Αθήνα? Τι διαφορά έχουν οι κοντούλες από τα κοινά αχλάδια? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσιεύστε την άποψή σας. Οι απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.