Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η.. ‘’ανθρωπιστική’’ παρέμβαση στη Λιβύη και η επερχόμενη Μεσογειακή Ένωση

του Μαυριδούλ

Απ’ ό,τι φαίνεται η αρχή του τέλους για τον Μουαμάρ αλ Καντάφι και το καθεστώς του έχει φτάσει.  Οι μονομερείς κυρώσεις από τις ΗΠΑ, το εμπάργκο όπλων από τις χώρες τις Ε.Ε. και οι έντονες πιέσεις από τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ είναι μόνο η αρχή, με μια πιθανή στρατιωτική επέμβαση να μην αποτελέσει τελικά και πολύ μεγάλη έκπληξη (να μή δοκιμάσουν και τα νέα τους όπλα;).
Να τονίσουμε ό,τι η Λιβύη είναι μια χώρα με περίπου 6.3 εκατομμύρια κατοίκους από τους οποίους το 1.5 εκατομμύριο (δηλαδή περίπου το 25%) είναι μετανάστες. Μήπως αυτοί οι μετανάστες-πεμπτοφαλαγγίτες, βγήκαν στους δρόμους σαν ‘’αυθορμήτως εξεγερμένος λαός’’ ενώ στην ουσία εκτελούν εντεταλμένο σχέδιο αποδόμησης του καθεστώτος Καντάφι και τελικά του κράτους της Λιβύης;
Ηλίου φαεινότερον είναι ότι τα παγκόσμια αφεντικά θεωρούσαν τον Καντάφι και τον όποιο Καντάφι, απλό διαχειριστή της περιουσίας της Λιβύης, ενώ ο λιβυκός λαός, στον οποίο θα δοθεί «πλέρια δημοκρατία», όπως και σε μας, θα πάρει δάνεια για να ξαναστήσει τη χώρα του. Το πετρέλαιο, που φυσικά θα περάσει στα χέρια των διεθνών τσιρακίων, είναι απλώς ένα μπόνους.

Μετά τα όσα έγιναν στην Αίγυπτο και την τελική απομάκρυνση Μουμπάρακ, το δεύτερο βήμα στο ‘’μεγαλειώδες’’ σχέδιό τους είναι να αποκαταστήσουν υπάκουα και πρόθυμα τσιράκια στις θέσεις εξουσίας της Λιβύης. Οι Μουμπάρακ, Καντάφι και οι λοιποί που θα ακολουθήσουν, μάλλον ‘’ξέφτισαν’’ ας μας επιτραπεί η έκφραση μετά από την παραμονή τους για 30 ή 40 χρόνια στην εξουσία. Τελικά θα συνεχίσουν και στις επόμενες χώρες της Αφρικής και Ασίας που περιβάλλουν τη Μεσόγειο θάλασσα, μιάς και οι Ευρωπαϊκές και φυσικά η Ελλάδα, με την ‘’ηγεσία’’ του Τζέφρι Μινέικο, θα είναι σίγουρα πολύ πρόθυμες για την εκπλήρωση ενός ακόμη σχεδίου της Νέας Τάξης των Πραγμάτων, της Μεσογειακής Ένωσης.
Η Μεσογειακή Ένωση θα είναι ουσιαστικά μία επέκταση της Ευρωπαϊκής. Το δόλωμα, γιατί φυσικά πρέπει να υπάρξει δόλωμα, θα είναι οικονομικό (θα σας επιχορηγήσουμε κ.α.), λειτουργικό (θα ‘’γίνετε’’ Ευρώπη κτλ), περιβαλλοντικό (ας σώσουμε όλοι μαζί τη Μεσόγειο κτλ) και οτιδήποτε μπορεί να φαντάσει πειστικό. Η ένωση αυτή θα αποτελέσει ορμητήριο των σχεδίων της Νέας Τάξης των Πραγμάτων όπως είναι η ανέγερση του τρίτου ναού του Σολομώντος, η πανθρησκεία και τελικά η παγκόσμια διακυβέρνηση, δηλαδή η δουλεία του συνόλου των ανθρώπων, όσων θα έχουν ζήσει δηλαδή, αφού η μεγάλη μείωση του πληθυσμού είναι επίσης σχέδιό τους.
Τα διεθνή τσιράκια έχουν τα σχέδιά τους. Ο Ομπάμα, ο Πούτιν, ο Τζέφρι Μινέικο έχουν τα σχέδιά τους. Ακόμη και οι ‘’τελειωμένοι’’ Μουμπάρακ και Καντάφι (κοντεύει) είχαν τα σχέδιά τους.

’’Όλοι οι μεγάλοι έχουν τα σχέδιά τους. Θέλοντας όμως και μή προωθούν το σχέδιο Του Θεού.’’ Γέρων Παϊσιος.

6 σχόλια:

  1. re paidia ti fasistikh tash einai auth...anarthsa ena videaki gia na boh8hsw ston agwna uper tou kalou tou e8nous...kai epeidh opws fenetai dn sas arese h melwdia kai h mousikh...m to sbhsate...upoti8etai oti einai ena blog sto opoio mporei na anarthsei o ka8enas thn apopsh kai thn gnwmh tou....sas eixa gia dimokrates kai shzhthshma atoma,pou epitelous 8a exoume ena meros wste na shzhtame politismena gia ta problhmata ths patridas...


    3ana parte to video
    http://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έσβησα εγώ το βίντεό σου φίλε. Δεν είχα καν γνώση για αυτό μέχρι που διάβασα το σχόλιό σου. Αν έγινε κάτι τέτοιο σου ζητώ συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file m karagiozi(logo foto) ok dn paizei kana problem...ugeia na exoume...8a epanel8w kai me alla epanastatika komatia oson oupo gia na empsuxwsw ton agwna mas.....freedom to greeks !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PO POOOOO..TI VEDEARAAAAA..OUST APO EDO RE ORGIO..KAI ESI KAI TA VEDEA SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν κανω λαθος,μετα το 74,ειναι η πρωτη φορα που η ελλαδα συμμετεχει ενεργα και πληρως σε πολεμικη συγκρουση….οχι απλα υποστηρικτικα αλλα ενεργα,επιθετικα….οποτε ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι ο ΓΑΠ,ειναι συνεπεστατο μελος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και αναρωτιεμαι τι νοημα τελικα εχει να τον κραζουμε μεσα στα blog….εδω ο ανθρωπος(αν ειναι ανθρωπος)εβαλε την χωρα σε εμπολεμη κατασταση(υπαρχει αραγε περιπτωση αν ζορισουν τα πραγματα,να χρησιμοποιησει το θεμα εσωτερικα,για κουρεμα συνταγματικων ελευθεριων;;;),τι ψαχνουμε και τι λεμε…και η σχεση μας με τον αραβικο κοσμο;;η εικονα που δημιουργειται για την χωρα στο 1 εκατομμυριο λαθρο μουσουλμανους που διαμενουν στην χωρα;;τι συνεπειες θα εχει;;στην τρομοκρατια και στον φονταμενταλισμο των μουσουλμανων;και κατι αλλο….η τουρκια πηρε θεση υπερ του κανταφι αν δεν κανω λαθος,η ελλαδα πηγαινει στο αλλο στρατοπεδο ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΑ(!!!),αυτο δεν μας κανει και επισημος εχθρους μεσα σε εμπολεμη κατασταση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε ανώνυμε σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Έχεις δίκιο όσον αφορά στις απόψεις και προβληματισμούς που θέτεις. Έχω την εντύπωση όμως πως η Τουρκία θα τηρήσει ουδέτερη θέση.

    Το ότι ο ΓΑΠ είναι επικίνδυνος είναι φανερό. Όχι, δεν έχει νόημα να τον κράζουμε μέσα στα μπλόγκ ή μόνο σε αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσιεύστε την άποψή σας. Οι απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.