Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

SOSIALISMOS - 1 year and counting!



Του Ιωάννη Πινακουλάκη

«Τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.
Σας καλώ να συμβάλλουμε όλοι σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια.
Σε μια νέα ενότητα των Ελλήνων για το μέλλον.
Σε μια νέα ενότητα, που θα βασίζεται στις αξίες που όλοι μας μοιραζόμαστε.

Μαζί μπορούμε.
Και μαζί θα πετύχουμε.»

Γιώργος Α. Παπανδρέου, 02.09.2009


               
             
                Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2009, λίγες ημέρες προ των εθνικών βουλευτικών εκλογών, παρακολουθήσαμε ένα debate μεταξύ του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιωργάκη Jeffrey Παπανδρέου. Το θέαμα που προσωπικά τότε αντίκρισα μου φάνηκε τουλάχιστο γελοίο. Δύο παντελώς ανίκανοι για το αξίωμα του πρωθυπουργού πολιτικοί σε ένα θέατρο του παραλόγου. Ο μεν Κωστάκης έξυπνος μα δειλός και κατά συνεπαγωγή ανίκανος να κάνει ότι χρειάζεται για το καλό του τόπου, ο δε Jeffrey να επιχειρηματολογεί σαν παιδάκι, άλογα και παντελώς ανεύθυνα, λες και απευθύνεται σε ανθρώπους κατώτερης ευφυΐας. Στους τυφλούς φυσικά, ως γνωστόν και λογικό, βασιλεύει ο μονόφθαλμος, σκέφτηκα τότε (που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα «έπασχε και από μυωπία»).
                Ομολογώ πως σε πολλές στιγμές γέλασα κιόλας. Μου είχα φανεί πραγματικά αστεία η επιχειρηματολογία του Παπανδρέου! Οι λύσεις που προσέφερε ο Κωστάκης ήταν σαφώς ανεπαρκείς και όχι όσο υπεύθυνες θα ήθελα, αλλά ο δε  Γιωργάκης δεν μπήκε καν στον κόπο να προσφέρει τίποτα! Σε συγκεκριμένες και σαφείς ερωτήσεις απαντούσε με γενικολογίες και ασαφής έννοιες του τύπου αν με ψηφίσετε θα πάμε μπροστά…όραμα…σχέδιο…Ελλάδα… και φυσικά το περίφημο «λεφτά υπάρχουν». Κάθε λογικός αναλυτής δε θα μπορούσε παρά να προβλέψει πως θα έπεφτε προκαλώντας τεράστιο κρότο...
Και φτάνει η μέρα των εκλογών, 4 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, και μαζί με αυτήν έρχεται και η απόδειξη ότι ο Ελληνικός λαός, ή καλύτερα οι ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ που αποτελούν ένα άλλοτε Ελληνικό έθνος, πάσχει από ανίατη βλακεία και ευπιστία. Ήξερα τα σχέδια που είχε ο σοσιαληστής Παπανδρέου για το έθνος (ή ενάντια αυτού) και η νίκη του με γέμισε θλίψη. Ναι, σκέφτηκα, όντως οι ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ του ελληνικού εδάφους δε θέλουν αριθμούς και πρόγραμμα, δε θέλουν να σκεφτούν λογικά. Προτιμούν ευχολόγια και υποσχέσεις μεγαλείων, αδυνατώντας να σκεφτούν πόσο εξωπραγματικά είναι. Κάποιοι μου είπαν ότι κέρδισε γιατί βασίστηκε στην ελπίδα των Ελλήνων, εγώ επιμένω ότι βασίστηκε στην απύθμενη βλακεία μας.
«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»… και τελικά μας έπεισε ότι υπήρχαν. Κέρδισε και πανηγύρισε, μαζί με τους ασιάτες μετανάστες όπως όλοι θα θυμούνται, και αρνήθηκε το χρόνο προσαρμογής που του «προσέφεραν» τότε οι δημοσιογράφοι. Η δυναστεία Παπανδρέου συνεχίστηκε, ο εθνομηδενισμός εισήλθε στην τελική του ευθεία και το αληθινό ελληνικό πολίτευμα της κληρονομικής δημοκρατίας μας έδειξε ξανά το πρόσωπό του. Ύστερα, ξεκίνησε ένα πανέξυπνο σχέδιο (άρα όχι εμπνευσμένο από τον Γιωργάκη) για την σύγχρονη υποδούλωση των Ελλήνων.

Έχοντας πλέον το αξίωμα του πρωθυπουργού διασφαλισμένο, αλλάζει ο κανονισμός σχετικά με την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων διευκολύνοντάς την και ο Jeffrey  μας πληροφορεί πως τελικά λεφτά δεν υπάρχουν. Από αυτό φυσικά εξυπακούεται ότι ο δανεισμός είναι απαραίτητος. Στις 11 Ιανουαρίου και στη συνέχεια στις 8 Φεβρουαρίου αρνείται δάνειο από την Αμερικάνικη εταιρία Hayman Private Equity LLC, άρα –σύμφωνα πάντα με την ορθολογική σκέψη- είτε κάποια λεφτά πρέπει να υπήρχαν είτε η πρόταση δεν ήταν αρκετά ευνοϊκή για την Ελλάδα και θα επερχόταν καλύτερη. O πρωθυπουργός επιμένει πως η Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. (διεθνές νομισματικό ταμείο)
Ακολουθούν φήμες ότι Ρωσία και Κίνα προσέφεραν πακέτο βοηθείας 25 δις ευρώ και περεταίρω  δάνειο  με σταθερό επιτόκιο 4,5%. Η είδηση δεν προβάλετε στα Μ.Μ.Π. (μέσα μαζικής παραπληροφόρησης) και η αξιοπιστία της είδησης αρχικά αμφισβητείτε. Η είδηση αυτή τελικά επιβεβαιώνεται έπειτα από επίσημη ερώτηση στη βουλή του ΛΑ.Ο.Σ. μέσω του προέδρου του Γεώργιου Καρατζαφέρη (στην οποία δεν δόθηκε απάντηση).
Αφότου κατ’ επανάληψη μας είχε διαβεβαιώσει (από τον Ιανουάριο του 2010) πως δε θα υπάρξει προσφυγή στο ΔΝΤ, τον Απρίλιο του ίδιου έτους (λίγες μέρες μετά την τελευταία του επιβεβαίωση πως τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει) ανακοινώνει την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ προσφυγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ με φόντο το Καστελόριζο και εν συνεχεία περνάει κάθε νόμο που του επιβάλλει το διδακτορικό ΔΝΤ χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Μια προσφυγή που εναποθέτει την διοίκηση της χώρας μας ουσιαστικά σε ξένα χέρια και παραπέμπει σε άλλες εποχές.
Μέχρι το καλοκαίρι του 2010 οι συνέπειες είχαν είδη αρχίσει να πλήττουν τον ελληνικό λαό, μα το μήνυμα του σοσιαληστή πρωθυπουργού προς τους βουλευτές του ήταν: «Κάντε διακοπές άφοβα». Το ίδιο καλοκαίρι συζητάει για πώληση των Κρατικών τραπεζών.

                Φυσικά τα οικονομικά προβλήματα είναι τα μικρότερα που έχει να αντιμετωπίσει το έθνος μας. Η κυβέρνηση Παπανδρέου πήρε της ευλογίες των διεθνών ανθελληνικών οργανισμών για να κρατήσει τα ινία της εξουσίας ώστε να αφαιρέσει από την ψυχή του Έλληνα κάθε στοιχείο εθνικό, πάντα με την υποστήριξη και την βοήθεια των ΜΜΠ, τα οποία έχουν επιτυχώς κατορθώσει να δαιμονοποιήσουν την αγνή αγάπη προς την πατρίδα και τα ιδανικά και τα ιδεώδη του έθνους. Έκαναν τον Έλληνα να νοιώσει ντροπή για κάθε τι ελληνικό και να θεωρεί κακές και παράλογες τις «μη πολιτικά ορθές» ιδέες του πατριωτισμού και του εθνικισμού.


                Τεράστιο βήμα προς την ισοπέδωση του έθνους ήταν το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες, το οποίο επίσης δόθηκε αντισυνταγματικά, και το οποίο επίσης, όπως όλα δείχνουν, τώρα υποχρεούνται να ακυρώσουν (θα ακυρώσουν άραγε και τις τελευταίες πραγματοποιημένες εκλογές, σύμφωνα με τις οποίες ο λαός τον υποστήριξε να συνεχίσει;) Αρνήθηκαν τότε το αίτημα του Γ. Καρατζαφέρη για δημοψήφισμα λέγοντας ότι έχουν πάρει ήδη την έγκριση του λαού στις εκλογές. Αμέσως ο ΛΑ.Ο.Σ. άρχισε να μαζεύει υπογραφές για το θέμα, με στόχο το 1 εκατομμύριο, που θα μπορούσε να οδηγήσει στην πραγματοποίηση δημοψηφίσματος και πολλοί, μαζί και ο γράφων του άρθρου αυτού, χαροποιήθηκαν από τη στάση του λεγόμενου «πατριωτικού» κόμματος. Φυσικά όταν το θέμα (το οποίο δεν είχε ιδιαίτερα φουσκώσει στα ΜΜΠ) ξεφούσκωσε, δεν ξανακούστηκε ούτε από πλευρά ΛΑ.Ο.Σ. κάτι περί αυτού, αποδεικνύοντας ότι το προσωρινό υπερπατριωτικό αίσθημα περί ιερών αξιών των ελλήνων δεν ήταν παρά ένα προσωρινό παιχνίδι ψηφοθηρίας.
                Ο σταυρός αφαιρείται από τα σώματα ασφαλείας με εντολή του Μ. Χρυσοχοΐδη, ο όρος «εθνική» αφαιρείται από το υπουργείο που τώρα φέρει το όνομα «Υπουργείο Παιδείας Και θρησκευμάτων» (το οποίο βέβαια δεν θα ασχολείται πλέον μόνο με την εθνική παιδία ούτε μόνο με την ορθόδοξη ελληνική θρησκεία), ξαναδημιουργείται η γνωστή της αρχαίας Ελλάδας ιδέα της πόλις κράτους σύμφωνα με το σχέδιο «Καλλικράτης» (και η Θράκη στο έλεος του Θεού)  και υπάρχει σχέδιο ακόμη και για την αφαίρεση του συμβόλου του σταυρού από την ελληνική σημαία (σύμφωνα με τον υπουργό αιγαίου του 2000 Ν. Σηφουνάκη)!
Η κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, ήταν επίσης από τις πρώτες ενέργειες του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επειδή ο σοσιαληστής πρωθυπουργός αδυνατούσε να κατανοήσει γιατί το συγκεκριμένο υπουργείο είναι χρήσιμο στην Ελλάδα του 2010, η οποία πολεμάται για τη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας (που θα έπρεπε να είναι αδιαπραγμάτευτο), τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στη Θράκη (για αρχή και έπειτα ένωση με την Τουρκία), για τα κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου και του Ιονίου και τόσα άλλα θέματα.




             
               
                Υπουργοί αναλαμβάνουν θέση για να αλλάξουν την παιδία μας χωρίς να έχουν έγκυρα διπλώματα πανεπιστημίου (Θ. Δραγώνα – γνωστή για το απαράδεκτο βιβλίο «Τι είναι η πατρίδα μας» στο οποίο προσπαθεί να εξηγήσει έννοιες τις οποίες δεν κατανοεί) ή χωρίς να έχουν κερδίσει το αξίωμα του βουλευτή εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό.

                Χτυπούν την Ελληνική οικονομία αλύπητα με μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ οικονομική κρίση, ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να τραβήξουν το μυαλό του Έλληνα από τα σημαντικότερα εθνικά προβλήματα – και ως ένα βαθμό, το έχουν δυστυχώς πετύχει. Η οικονομική κρίση κατασκευάστηκε για να χτυπήσει τον ελληνισμό, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ο βασικός τρόπος με τον οποίο θέλουν να μας διαλύσουν. Αυτή είναι η αρχή μα το σχέδιο ήταν και συνεχίζει να είναι ο πλήρης αφελληνισμός μέσω της παιδείας, της πολυπολιτισμικότητας, της διάλυσης της οικογένειας (ας μην ξεχνάμε ότι επίσημα η κυβέρνηση έχει δηλώσει πως το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος θα λυθεί με τους μετανάστες) και της μείωσης της αξίας της Ορθόδοξης εκκλησίας.
                Όλα τα παραπάνω είναι μονάχα λίγα σε σχέση με όλα όσα η κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει ήδη κάνει, και ακόμα λιγότερα συγκριτικά με όσα προτίθεται να πράξει εναντίων των ιδεών του έθνους. Ο κόσμος εξεγείρετε διαρκώς μα η αντίδραση αποσιωπάτε από τα ΜΜΠ η μειώνετε και επικρίνετε προπαγανδιστικά. Το πρώτο βήμα για την καταπολέμηση της εθνικής αυτής ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ, είναι η γνώση.
                Η κυβέρνηση έχει ήδη οδηγηθεί στα δικαστήρια με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και αν υπάρχει ακόμα δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα θα επέλθει η ανάλογη καταδίκη (η μήνυση υποβλήθηκε από τον ιατρό Δημήτρη Αντωνίου).        

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ. Νομίζουν ότι θα ανεχόμαστε τα πάντα επ’ αόριστον, μα κάνουν λάθος. Η ιστορία θα μας δικαιώσει όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ. Εμείς πάντα θα αντιδρούμε στην ισοπέδωση των αξιών που διδαχθήκαμε από τους προγόνους μας με κάθε νόμιμο μέσο – μα σαν αυτά εξαντληθούν ένα μόνο πρέπει να έχουμε κατά νου: ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ .



σσ. Διαβάστε λεπτομερώς για το πρόσωπο και το ποιόν του Σοσιαληστή Jeffrey στο αντι -Ν.Τ.Π. http://anti-ntp.blogspot.com/2010/08/blog-post_703.html απο το οποίο και πήρα κάποιες πληροφορείες. 

5 σχόλια:

  1. re filaraki...sugnwmh kiolas...apeu8unomai sthn prwth paragrafo....re file eisai akardos kai anais8htos,ti sou kanan oi muwpes kai tufloi re??? dld emeis pou exoume muwpia ti 8a kanoume eee???? na kaoume ston keada????
    esu dn exeis filous k suggeneis me muwpia??
    ti kaneis,tous koroideueis mesa sthn mapa?
    gia se parakalw polu,as mhn ek8etoume kai katakrinoume atoma me swmatikes blabes,kai autoi exoun dikaiwma sthn zwh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... λες και απευθύνετε (ο jeffry), Ο σταυρός αφαιρείτε, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΕ, ...
    Ευτυχώς που δεν μας έγραψες και "ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΑΙ" !!!
    Με κάποιους σαν και 'σένα που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ την ελληνική γλώσσα πάμε κατά διαόλου! Μάθε πρώτα να γράφεις σωστά ελληνικά και μετά παίξε το έλληνας! Γκιαούρη, έ γκιαούρη!

    (κανόνας:
    τρίτο πρόσωπο ενικού, μέση ή παθητική φωνή -> -ται.
    Δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού, ενεργητικής/ευκτικής/προστακτικής φωνής = -τε.
    Γκαίκε?)
    Αηδιασμένος από αυτούς που προσπαθούν να μας κάνουν Έλληνες χωρίς πρώτα να κάνουν Έλληνα τον εαυτό τους!)
    Ο μπ@ρμπας. (το α στο @ με Κεφαλαίο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη για το ύφος μου. Η λιτή σου -αντρίκεια- απάντηση με έκανε να ντρέπομαι για αυτό.
    Ο μπ@ρμπας.
    (είπαμε, με το α στο @, Κεφαλαίο)
    (Ακροδεξιο - Αναρχική συναίνεση! Α ρε Jeffry, τι κατάφερες να φτιάξεις στην Ελλάδα! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το σχόλιο σου με έκανε να ντρέπομαι μπ@ρμπα γιατί αυτά που έγραψες είναι αλήθεια. Αλλά δε μπορώ να μην γράφω, γιατί απλά μου αρέσει πολύ. Μαθαίνω αρχαία ελληνικά, τώρα, όταν έχω ελεύθερο χρόνο και ελπίζω να με βοηθήσει να σε νευριάζω λιγότερο από εδώ και στο εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσιεύστε την άποψή σας. Οι απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.