Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ντροπή και αίσχος! Υπέκυψε η ξεφτιλισμένη κυβέρνηση του γραικυλικού προτεκτοράτου στις απειλές μιας χούφτας παρανόμων!


Του Ιωάννη Πινακουλάκη
επεξεργασμένο κείμενο
Οι πρώην λαθραίοι, νυν νόμιμοι (μιας και τώρα θα παραμείνουν με τις ευλογίες Jeffrey) μετανάστες και μελλοντικοί έλληνες ιθαγενείς ανέστειλαν επισήμως την υποτιθέμενη απεργία πείνας αφού πήραν σχεδόν ότι ζητούσαν!!!

Η κυβέρνηση των προδοτών και των Γραικύλων γνωστοποίησε ότι θα τους ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ αρκεί να παραμείνουν στην πρώην Ελληνική χώρα των Γκιαούρηδων για 8 χρόνια (τα 2/3 του χρόνου που μέχρι τώρα χρειαζόταν)! Επιπλέον, τους δίνεται δυνατότητα να ταξιδεύουν στις πρώην πατρίδες τους αν συντρέχει ανθρωπιστική ανάγκη. Οι ρυθμίσεις αυτές, πέρα απο τους μετανάστες απεργούς (που συμφωνα με το νόμο οι περισσότεροι εξ αυτών ανήκαν στην κατηγορία «προς απέλαση») θα ισχύουν και για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ λοιπούς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που θα υπάγονται σε καθεστώς ανοχής! Και όλα αυτά με μια απεργία πείνας με φαΐ!!!

Βροντερό μήνυμα έστειλε η προδοτοκυβέρνηση Jeffrey σε όλους τους απανταχού υποψήφιους μελλοντικούς Έλληνες ιθαγενείς: Ελάτε εδώ όσοι θέλετε, όποτε θέλετε. Εντός χαρίζονται ελληνικές άδειες παραμονής!

Συγχαρητήρια στα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης και Παραπληροφόρησης, που έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην επιτυχία αυτή (για την απεργία πείνας του Τενέζου ούτε λόγος, μόνο όταν πρόκειται για το κακό του έθνους μιλάνε...).

Συγχαρητήρια σε όλους σας εκεί στην κυβέρνηση και στα κανάλια. Άντε και εις ανώτερα. Όλοι μαζί για μια Ελλάδα με φιλελεύθερο κιναιδισμό, με δεκαδικούς αριθμούς για γονείς και παππούδες, με μια εκκλησία που αδιαφορεί πλήρως για όσα γίνονται (απευθύνομαι στην κεφαλή, όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις), για μια Ελλάδα γεμάτη ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛΙΤΕΣ,  ΜΑΟ-ΜΑΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΛΟΠΕΙΡΑΤΕΣ.

Μια Ελλάδα στην οποία διώκεται ποινικά όποιος διαφωνεί με τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Να τη χαίρεστε ρε έτσι που την κάνατε την πατρίδα. Να βάλετε και τον Αμπντούλ στην κυβέρνηση να εκπροσωπεί τους μετανάστες και μέσα στη βουλή. 


2 σχόλια:

  1. Δημοσιεύστε την άποψή σας. Η απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη λάθους που μας ξέφυγε. Κάνατε καλύτερο το ιστολόγιό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσιεύστε την άποψή σας. Οι απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.