Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Nεκρική και πάλι σιγή


Της Βασιλικής Τσουκαλά
(συγνώμη για την καθυστέρηση της ανάρτησης)

Πραγματοποιήθηκε και πάλι με επιτυχία η νέα προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρία στο Πεδίο του Άρεως κατά της κάρτας του πολίτη, στις 27-03-11 και ώρα 3μ.μ. Ακολούθησε πορεία προς τη βουλή των Ελλήνων, όπου επιδόθηκε ψήφισμα στον πρόεδρο της Βουλής. Η συγκέντρωση έκλεισε ομαλά και ειρηνικά. Η οργάνωση και διεξαγωγή της συγκέντρωσης-πορείας ήταν άψογη.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων εκπληκτικός, υπολογίζεται σε 150.000, από τις παρευρισκόμενες αστυνομικές αρχές. Εκατοντάδες ιερείς πρωτοστάτησαν στην πορεία. Κλήρος και λαός ενωμένος σε μια φωνή: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Η γαλανόλευκη κυμάτιζε πάνω από τη λαοθάλασσα των διαδηλωτών.

Η μεγαλειώδης αυτή συγκέντρωση, για ακόμα μια φορά αποσιωπήθηκε από τα Μ.Μ.Ε.


Αξιοκατάκριτο είναι, ότι ακόμα και τα κρατικά κανάλια, που χρηματοδοτούνται από τον Ελληνικό λαό, αποσιώπησαν ΣΚΟΠΙΜΩΣ τη συγκέντρωση.
Σε ένα ελεύθερο, ευνομούμενο κράτος με ένδοξο παρελθόν, το οποίο έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και της δημοκρατίας  στην Οικουμένη, αυτό που έγινε είναι απόλυτα ανάρμοστο και αντίκειται στους νόμους και το σύνταγμα.

Λυπούμαστε βαθύτατα, διότι συνειδητοποιούμε ότι δυστυχώς βρισκόμαστε στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ περίοδο δικτατορίας.
Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να σκεπάζετε μια διαδήλωση 150.000 Ελλήνων πολιτών.
Καλείτε κάθε Έλληνας να αγωνιστεί ενάντια στα σχέδια των σιωνιστών, που θέλουν να επιβάλλουν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το απόλυτο μέσο στέρησης της προσωπικής ελευθερίας, την παγκόσμια ηλεκτρονική δικτατορία με το επαναπρογραμματιζόμενο μικροτσίπ.
Ας αγωνιστούμε για την αιματοβαμμένη Θεόδοτη ελευθερία μας.

«Ω παίδες Ελλήνων ίττε»

«Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά
Και σαν πρώτα αντρειωμένη
Χαίρε ω χαίρε Ελευθεριά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσιεύστε την άποψή σας. Οι απόψεις δε λογοκρίνονται, αλλά ύβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Ο Γκιαούρης προτιμά να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.